Hirdetés

A Legendás állatok színésze lehet Hook kapitány az élőszereplős Pán Péterben

|

Dustin Hoffman, Jason Isacs és Garett Hedlund nyomdokaiba léphet a kalózkapitány szerepében.

Hirdetés

A Disney élőszereplős adaptációnak sikerét elnézve nincs abban semmi meglepő, hogy elkészül a Pán Péter élőszereplős változata is, ám mivel J. M. Barrie halhatatlan meséjét már sok filmes produkció feldolgozta, a következőt Peter Pan & Wendy néven fogják mozikba küldeni. Most már az sem titok többé, hogy kit néztek ki Hook kapitány eljátszására.

Hirdetés

The Hollywood Reporter információi szerint Az ifjú pápa, a Marvel Kapitány és a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei színésze, Jude Law folytat tárgyalásokat a szerepről, miután, ha minden igaz, korábban Joaquin Phoenix és Adam Driver is visszadobta a felkérést. Már többek között Dustin Hoffman és Jason Isacs is alakította az ördögi kalózkapitányt, legutóbb, 2015-ben pedig a Warner Bros. Pán című filmjében Garett Hedlund bújt a karakter bőrébe.

A Disney saját Pán Péteréről egyelőre keveset tudni azon kívül, hogy a filmet nem a Disney Plusra, hanem mozibemutatóra szánják, és hogy a forgatókönyvön David Lowery dolgozik Toby Halbrooks segítségével. Lowery korábban az Elliott, a sárkány című fantáziafilmmel aratott sikert, és a lap szerint ismét a rendezői székbe ül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.