Hirdetés

A legújabb Bad Boys forgatókönyvírója dolgozik A nemzet aranya harmadik részén

|

A hányattatott sorsú A nemzet aranya trilógiává avanzsálásához újabb név csatlakozott a legfrissebb hírek szerint. Ennyi év után Nicolas Cage mégis magára öltheti archeológus szerelését?

Hirdetés

Még 2005-ben láthattuk a Disney családi kalandfilmjét, A nemzet aranyát, abban az időben, amikor Nicolas Cage még igazi nagyágyúnak számított, és csupa nagy költségvetésű filmhez fűződött a neve. A két évvel későbbi folytatás, A nemzet aranya - Titkok könyve után csak azért sem akart elkészülni a harmadik rész, és már annak is több mint egy éve, hogy a rendező interjúban említette, hogy miért nem akart összejönni a Nemzet aranya harmadik filmje.

Hirdetés

Jon Turteltaub, a két film rendezője arról is beszélt, hogy nem volt elég jó a harmadik film forgatókönyve, hogy a Disney kénytelen legyen zöld utat adni. Ha tényleg így áll a helyzet azóta is, akkor nem lehet véletlen, hogy a legújabb értesülések szerint Chris Bremner, a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk egyik forgatókönyvírója, is beszállt a buliba, hogy kellően csavaros és élvezetes cselekményt dobjanak össze a filmnek. Mellette Jerry Bruckheimer (Armageddon, A Karib-tenger kalózai) producerként működik közre.

Ez mindenképpen jó hír A nemzet aranya mára elcsüggedt rajongóinak, hiszen újra felcsillant a remény a folytatást illetően, illetve Nicolas Cage utóbbi évek filmográfiáját eltekintve, úgy sincs már olyan film, amit ne vállalna el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.