Hirdetés

A Loki a Disney+ legsikeresebb Marvel-sorozata

|

Tom Hiddleston rajongói örülhetnek, mert kedvencük garantáltan vissza fog térni.

Hirdetés

A Disney+-on futó Marvel-szériák jellemzően jól muzsikáltak. A WandaVision a máskor szőrösszívű kritikusok tetszését is elnyerte, a Moon Knight pedig megmutatta, hogy kevésbé ismert karakterekre is lehet építeni.

Hirdetés

Az MCU első számú producere, Kevin Feige szerint azonban a legnagyobb dobásuk a Loki volt. Ahogy azt 5,23 milliárd percnyi összmegtekintés is ékesen illusztrálja, a rajongók imádják a világuralomra törő gaztevőből kelletlen antihőssé avanzsáló isten alternatív verziójának kalandjait. Ezért nem is volt kérdéses, hogy érkezik majd a folytatás. Összehasonlításképpen: a már említett WandaVision esetében a THR  adatai szerint 4,8, míg a Mandalorian-nál 14.5 ez a szám, és a Boba Fett könyve 4.4 milliárdon áll.

Megjegyzendő, hogy ez eddig kizárólag a What If…?.-nek sikerült, így okvetlenül említésre méltó eredmény. Azt, hogy a hat epizódból álló évad pontosan mikor debütál majd, még nem tudni, de az okvetlenül örömteli hír, hogy az ágazati veterán elmondása szerint a teljes stáb vissza fog térni. Addig is, a franchise szerelmesei adhatnak egy esélyt Ms. Marvel és She-Hulk kalandjainak. Igaz, utóbbiról az előzetes finoman fogalmazva fapados effektjei miatt sokan jó előre leszedték a keresztvizet, ergo jelentős hátrányból indul.

Várjátok a Loki folytatását, vagy nektek egy évad is bőven elég volt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.