Hirdetés

A Lucasfilm több fontos részletet is megerősített a Boba Fett-spinoff kapcsán

|

Szerencsére hamar eloszlatták a kételyeket.

Hirdetés

Természetesen rengeteg kérdésünk maradt a The Mandalorian második évadának fináléját követően, ezen pedig az sem segített, hogy az epizód stáblista utáni jelenete belebegtetett egy Boba Fettre koncentráló projektet. Mivel a The Mandalorian alapvetően lezárta eddig megkezdett történetszálait, egyesekben az is felmerült, hogy a The Book of Boba Fett talán nem is önálló produkció lehet, hanem a korábban is fejezetekre osztott sorozat következő évada. A The Mandalorian felett bábáskodó Jon Favreau hamar eloszlatta a kételyeket. 

Hirdetés

Az író-rendező a Good Morning America műsorában vendégeskedett a napokban, ahol először beszélt a nagyszabású évadzáróról, valamint kitért Boba Fett történetére is. Mint kiderült, a The Book of Boba Fett a bejelentett két The Mandalorian spin-off (Star Wars: Ahsoka és Rangers of the New Republic) mellett immáron a harmadik önálló sorozat lesz, ami a fősorozat idővonalán játszódik majd. Ahogyan arról már korábban is lehetett tudni, a széria forgatása már elkezdődött, és Favreau most azt is elárulta, hogy a The Mandalorian harmadik évadjának csak ezt követően fognak nekiállni. Mivel a Boba Fett-sorozat 2021 decemberében érkezik, valószínűleg ez azt jelenti, hogy jövőre nem tér vissza Pedro Pascal már jól bejáratott fejvadásza.

A Star Wars hivatalos oldalán olvasható poszt tanúsága szerint The Book of Boba Fett az antihős fejvadászt megformáló Temuera Morrison és új partnerét, a Fennec Shandet eljátszó Ming-Na Wen főszereplésével készül. Jon Favreau és Dave Filoni mellett ráadásul az a Robert Rodriguez lesz a széria vezető producere, aki a The Mandalorian hatodik részét is rendezte, amelyben Boba Fett először öltötte magára ikonikus páncélját a VI. rész, A Jedi visszatér óta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.