Hirdetés

A Maestro lesz Bradley Cooper következő nagy dobása?

|

A színész-rendezőre szinte rá sem lehet ismerni a frissen közölt fotókon.

Hirdetés

Bár a Másnaposok-trilógia miatt sokan hajlamosak egyszerű komikusként, vagy üresfejű bájgúnárként elkönyvelni, Bradley Cooper kismillió alkalommal bizonyította, hogy több egy jópofáskodó szépfiúnál. Az eredményekben gazdag karrierje során nem kevesebb, mint kilenc Oscar-jelölést és megannyi más, rangos díjat begyűjtő filmes ezúttal a megszokottnál komolyabb vizekre merészkedik.

Hirdetés

Legújabb, íróként, rendezőként és producerként is jegyzett művében, a Maestróban a legendás zeneszerző-karmester, Leonard Bernstein életét mutatja be. Rajta kívül még Carey Mulligan, Maya Hawke és Matt Bomer is feltűnnek - másokat nem is említve.

Miként az a kedvcsináló képekről megállapítható, a színész igencsak komolyan veszi a Netflixnek készülő alkotást: lényegében lehetetlen megmondani, hogy ő szerepel a fotókon. Emellett az is jelzésértékű, hogy a produkciót az eredeti tervek szerint Steven Spielberg hozta volna tető alá.

Ám a Csillag születik sikere után megtáltosodó Cooper minden bátorságát összeszedve megkérte az ágazat ikonját, hogy bízza rá a munkálatokat, ő pedig igent mondott. Vagyis a színész igen komoly kockázatot vállal, mert le sem tagadhatná, hogy ez száz százalékban az ő fáradozásainak gyümölcse lesz. Ergo, nem igazán lesz módja arra, hogy másra hárítsa át a bukást. Ellenben, ha diadalt arat, könnyen megeshet, hogy más pályatársaihoz, például Ben Stillerhez vagy Clint Eastwoodhoz hasonlóan totálisan újrapozicionálja majd magát.

Meg fogjátok nézni a Maestrót, vagy inkább kihagyjátok majd?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.