Hirdetés

A Marvel fukarba váltott, Downey Jr. harcol a többiek pénzéért

|

A Marvel a hatalmas sikerek után is alig akart fizetni a “kisebb” sztároknak: Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Jeremy Renner és Samuel L. Jackson fizetéséért is Robert kardoskodik.

Hirdetés

Akivel valószínűleg kénytelenek lesznek tárgyalni, hiszen ő Vasember és kb. róla hiszik el, hogy tényleg kell a filmekbe a közönségnek, nem lecserélhető stb. A többieket újracastinggal fenyegették... Robert Downey Jr. a filmek bevételéből is részesedik: a Bosszúállókért 50 milliót keresett és most elvileg az lenne a lényeg, hogy a többiek is kapjanak a bevételekből, előre pedig 5 milliót vághassanak zsebre.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.