Hirdetés

A Marvel fukarba váltott, Downey Jr. harcol a többiek pénzéért

|

A Marvel a hatalmas sikerek után is alig akart fizetni a “kisebb” sztároknak: Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Jeremy Renner és Samuel L. Jackson fizetéséért is Robert kardoskodik.

Hirdetés


Érdekes a helyzet, hisz a Marvel kockáztatott a kis sztárokkal és az univerzumával, de az már látszik, hogy jelenleg minden amiben Vasember is benne van, az hozzá a lóvét, így (szerintem) tényleg adhatnának többet a színészeknek. A Marvel szerint viszont nem a színészek miatt ekkora a siker (ugyanezt eljátszották a képregény íróikkal is). Hogy ha minden követelését teljesítik a színészeknek és valószínűleg Whedon akciójeleneteinek, akkor a Bosszúállók 2-nek legalább 1,1-1,2 milliárdot kell hozni, hogy profit legyen rajta.

A Bosszúállók 1.részéért Chris Evans (Amerikai kapitány), Chris Hemsworth (Thor), Jeremy Renner (Sólyomszem) és Mark Ruffalo (Hulk) egy kisebb alapgázsi fejében írtak alá a produkcióhoz, úgy, hogy bevételek elszámolásakor fejenként 2-3 millió dollár ütötte a markukat. Samuel L. Jackson (Nick Fury) és Scarlett Johansson (Fekete Özvegy) ennek az összegnek körülbelül a dupláját kapta. Downey Jr. ötvenmilliós fizetése korántsem számít rekordnak Hollywoodban: Leonardo DiCaprio is ugyanennyit keresett az Eredet-tel, Tom Cruise másfélszer ennyit vihetett haza a Mission: Impossible II.-ért, Johnny Deppet pedig 250 millió dollárral tette gazdagabbá A Karib-tenger kalózai-sorozat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.