Hirdetés

A Mátrix: Feltámadások új és visszatérő szereplői a franchise örökségéről mesélnek

|

Mindenkinek van legalább egy története, ami a Mátrixhoz kapcsolódik.

Hirdetés

Vészesen közeleg a Mátrix: Feltámadások december 22-re kitűzött bemutatója, nem meglepő hát, hogy a néhány nappal ezelőtt érkezett szinkronos előzetes után a Warner most egy újabb reklám anyaggal szeretné meghozni a kedvünket Neo és Trinity nagy visszatéréséhez. Az "A Film Legacy" vagyis "Egy film öröksége" címre hallgató közel négy perces anyagban a franchise visszatérő szereplői, azaz Keanu Reeves (Neo), Carrie-Anne Moss (Trinity), Jada Pinkett Smith (Niobe), Daniel Bernhardt (Johnson Ügynök) mellett az újoncok, vagyis Yahya Abdul-Mateen II és Max Riemelt mesélnek arról, hogy milyen hatással volt az életükre az 1999-ben bemutatott Mátrix trilógia.

Hirdetés

Ezzel szemben a szintén az újoncok közé tartozó Jessica Henwick és Neil Patrick Harris a Mátrix a popkultúrára gyakorolt hatásairól, valamint az embereknek a valósághoz való viszonyáról elmélkednek egy keveset. Ugyan nemrégiben a film hivatalos szinopszisa által felmerült, hogy a Feltámadások amolyan soft rebootként zárójelbe tenné a második és harmadik epizód történéseit, viszont a videóban látható - az egész trilógiát lefedő - bevágások alapján a Warnernél egyelőre nem gondolkodnak ezen, ami persze továbbra sem zárja ki annak a lehetőségét, hogy az új epizódban végül tényleg így fognak tenni.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.