Hirdetés

A Minden, mindenhol, mindenkor lett az A24 stúdió legsikeresebb filmje

|

Emellett újabb csúcsot döntött meg a Michelle Yeoh nevével fémjelzett alkotás.

Hirdetés

Folytatódik a Minden, mindenhol, mindenkor menetelése a mozik pénztárainál, mivel a film újabb mérföldkövet tudhat maga mögött. Amikor világszinten elérte a több mint 80 millió dolláros jegyeladást, hivatalosan is megelőzte Ari Aster Örökség című horrorsikerét, mint a legtöbb bevételt hozó A24 stúdió által készített film. Most viszont, hogy a film a múlt hétvégén visszatért a mozikba egy különleges újrakiadással - amely egy új intró videót és egy bónusz jelenetet is tartalmazott -, a Minden, mindenhol mindenkor lett az A24 stúdió első alkotása, amely átlépte a 100 millió dolláros összbevételt.

Hirdetés

Amerikai viszonylatban a film mintegy 69 millió dollárt gyűjtött össze eddig, a tengerentúli jegyeladásokból pedig további 31 millió dollár folyt be idáig. Az A24 égisze alatt Adam Sandler Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems) című filmjének 50 millió dolláros bevétele volt sokáig a csúcstartó az amerikai piacon, mielőtt a Mindenhol, mindenkor... itt is átvette az első helyet.

És hogy kontextusba tegyük: az eddigi top három A24-es film, amelyet a Minden, mindenhol... megelőzött világviszonylatban, az az Örökség (80 millió dollár összesen), a Lady Bird (78 millió dollár összesen) és a Holdfény (65 millió dollár összesen). Ti voltatok rajta moziban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.