Hirdetés

Így készült videó érkezett A múmia rebootról

|

A hamarosan érkező A múmia forgatásáról érkezett egy videó.

Hirdetés

Idén nyáron indul útjára a Universal szörnyuniverzuma az újragondolt A múmiával, melyről decemberben kaptuk meg az első kedvcsinálót, mely bár első pillantásra nem nézett ki többnek egy üres akciófilmnél, azért mi még bízunk benne, hogy a végeredmény nem lesz kiábrándító. Reméljük az új előzetes már ennek az előjele lesz, amíg azonban erre várunk, a marketingesek egy kulisszák mögötti videóval lepett meg minket.

Hirdetés

A stúdió egyébként elég komolyan gondolja ezt az univerzumépítést, hiszen a filmben már feltűnik Russell Crowe személyében Dr. Jekyll is, de rajta kívül még az univerzum tagja lesz (elméletileg) a Láthatatlan ember Johnny Depp képében, Frankenstein Javier Bardem(?) képében és Farkasember (Dwayne Johnson?) is, illetve sokáig úgy volt, hogy a 2014-es Az ismeretlen Drakula mozifilm is ebben az univerzumban játszódik, ám ezt azóta megcáfolták.

A múmia rebootja 2017. június 9-én érkezik a mozikba Alex Kurtzman rendezésében, főszerepben pedig Tom Cruise és Russell Crowe mellett Annabelle Wallis, Sofia Boutella valamint Jake Johnson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.