Hirdetés

A Narnia Krónikáinak producere szívesebben látná sorozatként feldolgozva a könyveket

|

Egy korábbi beszélgetés kapcsán mesélt a rendező, mit várna a Netflix-féle Narnia feldolgozástól.

Hirdetés

Még októberben írtunk róla, hogy a Netflix több évre szóló szerződést kötött a C.S. Lewis Company céggel, hogy több sorozatot és filmet készíthessenek az író legnagyobb műve, a Narnia Krónikái alapján. Egy hónapra rá készült egy teljes órás interjú a három Narnia film producerével, Douglas Greshammel, aki az akkori információk szerint a Netflix feldolgozásaiban is produceri munkakört fog betölteni.

Hirdetés

Gresham a nemrég előkerült interjú egy pontján arról mesél, hogy előszeretettel látná sorozat formájában feldolgozva a könyveket:

"Szeretném, ha egy epizodikus dolog lenne. Hiszen egy film esetében egy órád van, talán maximum kettő, ha nagyon kinyújtod, hogy átformáld az egész könyvet egy filmmé. És egyszerűen nem tudom megcsinálni… Nem tudod az egész könyvet, minden egyes apróságát a vászonra varázsolni"

Az HBO Trónok harca és a Netflix Witcher sorozata után egyáltalán nem meglepetés, hogy egyre több alkotó látja lelki szemei előtt az ő maga nagyköltésvetésű fantasy történetének sorozatbéli feldolgozását, ami tíz évvel ezelőtt nagy eséllyel elképzelni sem tudtak volna.

Azóta nem láttak új hírek napvilágot a Narnia Krónikák film-, avagy sorozatváltozatai kapcsán, ellenben mivel a koronavírus okozta helyzetben minden forgatás leállt, egyáltalán nem csodálkoznánk, hogy ha ezeknek a produkcióknak is elnapolták volna a forgatását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.