Hirdetés

A nemzet aranya sorozat készítői Nic Cage-et kérlelik egy cameóra

|

A sorozat forgatása jelenleg is zajlik, úgyhogy még nem zárult be a kapu teljesen Nic Cage visszatérése előtt.

Hirdetés

Már mozgóképes kedvcsinálót és egy posztert is megosztott a Disney+ a közelgő A nemzet aranya tévésorozatához, az Edge of Historyhoz, ám a franchise régi rajongóinak fantáziáját továbbra is az izgatja, hogy vajon az első két film főszereplője, Nicolas Cage is felbukkan-e a szériában. Mint a napokban zajló San Diego-i Comic-Conon kiderült, a készítők, Cormac és Marianne Wibbberley, esedezve könyörögnek a színészért, ám végeredményről egyelőre nem számolhattak be.

Hirdetés

A készítők a következőket mondták: 

"Kérlelni fogjuk és könyörgünk majd érte (Cage-ért). Ha más nem, de legalább két másodpercre benne lehetne a sorozatban. Ő mindenki közül a kedvenc színészünk. Már azelőtt Ben Gatesként pitcheltük őt, hogy Ben Gates lett volna. Ő volt a mi első számú választásunk."

Tekintve, hogy Justin Bartha és Harvey Keitel is szerepelni fognak a szériában, adná magát, hogy a filmek főszereplője is tiszteletét tegye benne. Persze Cage közben reneszánszát éli, és az amúgy is elfoglalt színésznek még sűrűbb lett a menetrendje, ami a forgatásokat illeti. Mindenesetre a készítőkön a fentiek alapján nem fog múlni Cage cameója.

Ti inkább a harmadik filmnek vagy Cage apró sorozatbeli szerepének örülnétek jobban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.