Hirdetés

Beharangozó előzetest és posztert kapott A nemzet aranya sorozat

|

A Disney+ elkezdte promózni a hamarosan debütáló kalandsorozatát.

Hirdetés

A kalandfilmek rajongói nem feltétlenül sorozatként folytatták volna a 2000-es évek nagy slágerét, a két részt is megélt A nemzet aranyát, ám végül a Disney mégis erre adta a fejét. Az Edge of History alcímmel rendelkező projektnek még hivatalos dátuma nincs, ám a mostani promó videó és poszter alapján nem lehet messze a rajt.

Hirdetés

A fenti képsorok épp csak arra valók, hogy meghozzák a kedvünket a szériához, ám a főszereplő Jess-t alakító Lisette Olivera arcmunkájához valószínűleg lenne pár keresetlen szava a veterán színészeknek, kihangsúlyozva, hogy nagyon komoly tekintetbe nem fér bele, hogy kósza mosolyra húzódjon a szánk széle. Szerencsére a poszter már jóval hangulatosabbra sikeredett, úgyhogy inkább erre alapozzunk, és ne a videóra.

A sorozatban feltűnik még Catherine Zeta-Jones, illetve az eredeti történetből ismert Justin Bartha is. Aki pedig a harmadik film miatt fanyalogna, az azzal vigasztalódhat, hogy az is fejlesztés alatt áll, bár a megjelenési dátumát valószínűleg még a Disney vezetői sem tudnák megsaccolni jelen pillanatban.

Ti adtok majd egy esélyt A nemzet aranya sorozatnak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.