Hirdetés

Az eredeti filmből erősít A nemzet aranya sorozat

|

A nemzet aranya filmek egyik színésze visszatér, méghozzá a filmbéli szerepében.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy mégsem áll majd teljesen különálló lábakon a Disney+ A nemzet aranya sorozata, hiszen végre összeértek a szálak Justin Bartha visszatérésével. Bár sokak talán Nicolas Cage felbukkanásában reménykedhettek, Bartha karaktere, Riley Poole is legalább annyira fontos alakja volt a 2000-es években megjelent két filmnek, aki komikus helyzetekkel és beszólásokkal tompította az egyre nehezedő nyomást a többi főhősön.

Hirdetés

Persze adja magát a kérdés, hogy ha már Bartha vendégszereplőként beköszön a sorozatban, akkor mi lesz Cage Ben Gatesével, vagy Diane Kruger Abigail Chase-ével - erről sajnos továbbra sem tudunk semmit. Viszont nem elképzelhetetlen, hogy amennyiben sikeres rajtot vesz a széria, úgy idővel a filmek másik két sztárja is tiszteletét teszi a Disney+-on.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Lisette Alexis lesz az új sorozat főszereplője, illetve Catherine Zeta-Jones pályázik az antagonista szerepre, bár ez hivatalos formában még nem kerül megerősítésre. Rajtuk kívül Zuri Reed, Jordan Rodrigues, Antonio Cipriano, Jake Austin Walker, illetve Lyndon Smith fizimiskájára érdemes számítani.

Ti örültök Bartha "hazatérésének"?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.