Hirdetés

A Netflix szerezte meg Gal Gadot kémfilmjét

|

A Wonder Woman filmek színésznője A halhatatlan gárda rendezőjével dolgozik együtt.

Hirdetés

Sokan várják türelmetlenül, hogy ismét a vásznon láthassák Gal Gadotot, azonban egy darabig még nem lesz szerencséjük. Pedig a színésznő olyan filmjei várják, hogy a hazai mozik műsorukra tűzzék, mint a Wonder Woman 1984 és a Halál a Níluson, valamint hamarosan a Netflix is felületet ad neki, hiszen jön a Red Notice című akció-kaland Dwayne Johnsonnal és Ryan Reynoldsszal. 

Hirdetés

Ezek mellett már formálódnak Gadot jövőbeli projektjei is, közöttük egy női főszereplős kém-thrillerrel. A Heart of Stone forgatókönyvét Greg Rucka (A halhatatlan gárda) és Allison Schroeder (A számolás joga, Barátom, Róbert Gida) írják, a rendező pedig Tom Harper (Léghajósok, Vészforgatókönyv) lesz, de a legújabb információ az, hogy egy intenzív licitháború után a Netflix szerezte meg a nemzetközi forgalmazás jogát - számolt be róla a Deadline. A sztori egyelőre nem ismert, de a források alapján hasonló lesz a James Bond és a Mission: Impossible franchise-okhoz. 

Érdekesség, hogy Rucka maga is írt Wonder Woman képregényeket, a legutóbbi 2017-ben jelent meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.