Hirdetés

A Netflixen lelt új otthonra a készülő Power Rangers reboot

|

Az új film azonban mégcsak a jéghegy csúcsát képezi.

Hirdetés

Legutóbb tavaly hallottunk az eOne és a Hasbro kötelékében készülő Power Rangers rebootról. A pletykák akkor arról szóltak, hogy rendezőnek nem mást sikerült megszerezni, mint a Netflixen látható A ki***tt világ vége (The End of the F***ing World) című sorozatot dirigáló Jonathan Entwistle-t. A hosszú hallgatás után viszont tegnap a Deadline az eOne produkciós cég televíziós részlegének vezetőjével Michael Lombardoval készült interjú során robbantotta a hírt, miszerint a korábbi híreszteléseknek megfelelően valóban Entwistle foglalhat helyet a reboot rendezői székében, amit maga a rendező is megerősített a Twitteren. 

Hirdetés

Lombardo az interjúban elárulta, hogy Entwistle készülő filmje csak az első lépés egy a Marvel Filmes Univerzumhoz hasonló, a Netflixen futó vadonatúj Power Rangers univerzum kiépítésében, amelyben megannyi sorozat és film fog helyet foglalni, melyek közt lesznek amik elsősorban a fiatalabb korosztályt fogják megcélozni.

Hogy pontosan mikor is számíthatunk a frissen létrejövő Power Rangers univerzum első darabjára, arról Lombardo nem ejtett szót a Deadline-nal történt beszélgetése során, ám ígérete szerint ha minden a tervek szerint alakul, akkor a közeljövőben már bővebb információkkal is tud majd szolgálni a készülőben lévő portékák állapotáról. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.