Hirdetés

A Netflixen lesz látható Zendaya és John David Washington titokban forgatott közös filmje

|

Az Eufória készítőjének karanténban forgatott filmjét a streaming-óriás kaparintotta meg.

Hirdetés

A Malcolm & Marie című film kapcsán még júliusban cikkeztünk egyet, miszerint nem pusztán Zendaya és John David Washington játsszák benne a főszerepeket, de az egészet a karantén alatt forgatták le. Sam Levinson, a szintén Zendaya nevével fémjelzett Eufória sorozat kreátora írta és rendezte a szóban forgó filmet, a jó hír pedig az, hogy a nemzetközi forgalmazás jogai a Netflixnél landoltak, így rövidesen mi is elmerülhetünk ebben a különleges alkotásban.

Hirdetés

Sem a történetről, sem potenciális mellékszereplőkről nem tudni még semmit a Malcolm & Marie kapcsán, hétpecsétes titokként őrzik mind a mai napig a részleteket. A Deadline pedig azt a hírt erősítette meg, miszerint a Netflix kaparintotta meg a film jogait egy 30 milliót érő zsíros csekket lobogtatva. További beszámolók szerint a teljes csapat a bevétel egy részét a Feeding America nonprofit szervezetnek utalja át jótékonysági célokból.

Ha mindez tényleg igaz, akkor le a kalappal a készítők előtt - köztük egy magyar előtt is, hiszen a Malcolm & Marie-t Rév Marcell fényképezte, aki már az Eufóriánál is megcsillogtathatta filmes tudását. A bemutató dátumáról egyelőre nem érkezett információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.