Hirdetés

Zendaya és John David Washington titokban közös filmet forgattak

|

Amíg mi az önkéntes karantén alatt csak daráltuk a filmeket, addig ők csináltak egyet.

Hirdetés

Amíg sok másik mellett a filmipar is próbál felébredni a járvány okozta kezdeti sokkból, addig Zendaya és John David Washington a színésznő nevével fémjelezett Eufória alkotójával, Sam Levinsonnal közösen forgattak egy filmet, méghozzá a karantén ideje alatt, szigorú óvintézkedések betartása mellett. Zendaya az Instagram-oldalán osztotta meg az első képet a Malcolm and Marie címet viselő produkcióból.

Hirdetés

Nem sokat tudni jelenleg a film cselekményéről, ám néhány forrás Noah Baumbach szívbe markoló drámájával, a Házassági történettel hozza párhuzamba a Rév Marcell által fényképezett Malcolm and Marie-t, ami ezzel együtt számos társadalmi problémát és jelenséget is érint, melyek meghatározzák napjainkat. A projektet elindító ötlet elvileg akkor született meg, miután Zendaya és Levinson kénytelen volt megszakítani az Eufória második évadjának forgatását, még márciusban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Malcolm & Marie

Zendaya (@zendaya) által megosztott bejegyzés,

A koronavírus-járvány miatt a Malcom and Marie-t egy nagyjából kéthetes időkeret között forgatták le, méghozzá számos egészségügyi szerv jóváhagyásával, s a szükséges orvosi előírások betartása mellett. A forgatások alatti emberi interakciót minimalizálva a színészek maguk feleltek ruházatukért vagy épp az általuk használt mikrofonokért, ahogy a stáb étkeztetése is szűk csoportokban, aktív fertőtlenítés mellett zajlott. A rendező és csapata között, amikor csak lehetett, videóchates kommunikáció történt, ezzel is csökkentve az egészségügyi kockázatokat, ahogy a jelenetek próbáit is szabad levegőn, nyitott térben tartották. Érdekesség még, hogy a produkció költségeinek egy jelentős részét, ha nem is teljes egészét, Zendaya és Washington finanszírozta.

Ugyan az ilyen és ehhez hasonló óvintézkedések közepette egy nagyobb volumenű hollywoodi produkció megvalósítása valószínűleg lehetetlen feladat lett volna, a Malcolm and Marie vélhetően kamaradarab-szerű léptéke lehetővé tette a film elkészültét. Kíváncsian várjuk a megjelenést, aminek időpontjáról egyelőre nincsenek még információk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.