Hirdetés

A nevető Barbie után Ken is kockahasat villant

|

Befutott az első kép a Barbie film ultraszőke Ryan Goslingjáról.

Hirdetés

A jövőre érkező új Barbie film 2023 egyik legbizarrabb filmes élménye lesz, amiről még korai lenne előre belőni, hogy pozitív vagy negatív értelemben borzolja-e majd a nézők kedélyeit. Április végén a címszereplő Margot Robbie-t csodálhattuk meg az első hivatalos fotón, hogy utána kiderüljön, hogy igazából több Barbie és Ken változatot fog bemutatni a film.

Hirdetés

Idáig nagyon rejtegették a másik főszereplőt, Ryan Goslingot, de ezúttal már róla is kaptunk egy hivatalos képet, melyben ultraszőkén, egy Ken feliratú boxerben pózerkedik. Természetesen a kockahasat sem takarja teljesen a farmer ing, úgyhogy a tiniknek lesz mire csorgatnia a nyálukat - még ha nem is feltétlenül ők lesznek a célközönség, hiszen ne feledjük, hogy a rendezői székben Greta Gerwig (Lady Bird, Kisasszonyok) foglal helyet, így meglepő lenne, ha nem lenne valamiféle csavar a koncepcióban és egy szimpla Barbie adaptációt kapnánk. 

Szerintetek milyen film fog kisülni ebből?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.