Hirdetés

Több Barbie-Ken verziót is bemutat majd az új Barbie-film

|

Hirtelen értelmet nyert, miért volt szükség ilyen masszív színészi stábra.

Hirdetés

Nehéz volt idáig hova rakni, hogy mégis miért érkeztek újabb és újabb színészekről hírek a készülőben lévő Barbie-film kapcsán, ám most a New York Times újságírója, Kyle Buchanan talán megfejtette a titkot. Értesülései szerint ugyanis az új filmben nem csupán Margot Robbie fogja alakítani a címszereplő babát, hanem Issa Rae és Hari Nef is. A változatosságból természetesen az ügyeletes Ken sem marad ki, aki Ryan Goslingon túl szintén két másik verzióban is fel fog bukkanni, akiket Simu Liu, illetve Ncuti Gatwa alakíthatnak majd.

Hirdetés

Ezek alapján a történet is kezd némileg értelmet nyerni, mely potenciálisan a Barbie babák több mint 60 éves történelmére is reflektálhat, mely idő alatt bizony sokféle és különböző etnikumú játékbaba készült el. Bár a jelenlegi multiverzumos őrületet látva biztosan viszkethet a Warner tenyere, hogy beszálljanak a buliba, egyelőre azonban a Barbie-film a multiverzumos kártya kijátszása nélkül is képes lehet bemutatni ugyanazon karakterek több verzióját egy filmen belül.

A Barbie-film, melyben még feltűnik majd Kate McKinnon, America Ferrera, Ariana Greenblatt, Alexandra Shipp, Michael Cera, illetve Will Ferrell is, 2023. július 21-én, Christopher Nolan Oppenheimerének premiernapján fog debütálni a tengerentúli mozikban.

Örültök, hogy többféle Barbie-ra van kilátás a jövőre érkező filmben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.