Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút rendezője Star Wars projekten dolgozhat

|

A Disney állítólag az egyik címnélküli sorozat rendezésével akarja megbízni az új Pókember-trilógia direktorát.

Hirdetés

Jon Watts a Marvel univerzuma után a messzi-messzi galaxisban is leteheti névjegyét, legalábbis ha lehet hinni a legújabb pletykáknak. A Production Weekly korábbi értesülései szerint a Disney+-ra egy új Star Wars széria érkezhet, mely jelenleg még a Grammar Rodeo projektnév alatt fut, a DiscussingFilms pedig úgy tudja, hogy a Disney szeretné az új Pókember filmeket jegyző Jon Wattst felkérni legalább egy epizód rendezésére.

Hirdetés

Kevés konkrétum áll rendelkezésre a Grammar Rodeóról, melyről állítólag hivatalos formában a május 4-i Star Wars napon hullhat le a lepel. Az eddigi pletykák egy fiatalabb közönséget megcélzó, élőszereplős sorozatról szólnak, mely a Köztársaság Fénykora idején játszódna - ez egy irodalmi kezdeményezés volt, mely 2020-ban vette kezdetét Charles Soule A Jedik fénye (Light of the Jedi) című regényével. Az eddig kiszivárgott casting-hírek alapján tizenéves színészek jelentkezését várják, a forgatás pedig nyáron kezdődhetne el, ami még pont beleférne akár Watts sűrű menetrendjébe is.

Watts annak idején a Rendőrautó című filmjével robbant be a köztudatba, ami két fiatal gyerek és egy korrupt zsaru kálváriáját mesélte el, szóval a rendezőnek van tapasztalata a fiatalabb és a tinédzserkorú gyerekszínészekkel is. Arra kár számítani, hogy az egész évadot Watts rendezné, de egy ütős pilothoz akár asszisztálhatna is.

Ti szerintetek Watts segítségével sikerülne végre egy olyan Star Wars-történetet sorozatra vinni, mely nem a klasszikus fősodorhoz kapcsolódna?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.