Hirdetés

A rajtaütés remake rendezője egy méltó újragondolást ígér

|

Patrick Hughes azt is megígérte, hogy nem lesz akció-vígjáték az amerikai csihipuhi.

Hirdetés

Az akciófilmek szerelmesei még most is vakargathatják az állukat, hogy mégis mi szükség van a 2012-es indonéz akciófilm, A rajtaütés amerikai remake-jére. Januárban beszámoltunk róla, hogy Michael Bay, és az eredeti film direktora producerekként felügyelik a projektet, míg a Sokkal több mint testőrből érkező Patrick Hughes rendezőként és íróként veszi ki a részét a közösből.

Hirdetés

Hughes személye miatt akár még aggódhatni is kezdhetnénk, hogy egy komédiába fojtott remake-et kapjunk, de a szakember a Comicbook.com-nak adott interjúján keresztül oszlatta el eme kételyeket.

"Ez nem egy tipikus remake, hanem inkább egy újragondolás - minden hihetetlen őrület benne lesz, ami az eredeti film sajátja volt. Ez egy vagány, valós világ. Egyenesen belépünk az akció-thrillerbe, de közben megmaradunk a saga szintjén, és ez egy olyan projekt, ami miatt nagyon-nagyon izgatott vagyok. Nem mondhatok túl sok mindent, de ez egy olyan film, ami miatt mi mindannyian (odavagyunk). Izgatott vagyok, mert több sikeres akció-vígjáték is mögöttem van, és imádom ezt a zsánert, és biztosan dolgozom még benne a jövőben, de most két projektem van, a másik pedig egy nagy akció sci-fi horror thriller túlélős epikus film. Akad néhány olyan műfaj, melyekben szeretnék egy időre elmélyülni, hogy aztán visszatérhessek az akció vígjátékokhoz, mert annyira szórakoztató azokon is dolgozni."

Hughes tehát egyelőre szakít a humorral átitatott akciószekvenciákkal, hogy idővel majd visszatérjen hozzájuk. Eközben A rajtaütés amerikai remake-jének állítólag Zeno lesz a címe, mely a két főszereplő testvér vezetéknevére utal - őket egyébként Frank Grillo, illetve Taylor Kitsch fogják alakítani. A történet Philadelphiában fog játszódni, ahol egy DEA alakulat a helyi kiskirályt próbálja meg levadászni.

Ti bizakodóak vagytok a Zeno kapcsán?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.