Hirdetés

Michael Bay készíti A rajtaütés remake-et a Netflixre

|

Pánikra semmi ok, az eredeti film rendezője, Gareth Evans, illetve a Sokkal több mint testőr direktora is besegít a remake-be.

Hirdetés

Évek óta napirenden van, hogy hamarosan érkezik a 2012-es indonéz akciófilm, A rajtaütés amerikai remake-je, de idáig semmi konkrét nem valósult meg belőle. Ez a status quo a legfrissebb hírek alapján gyorsan meg fog változni, ugyanis a Netflix berkein belül fog megvalósulni a remake - és talán még azok se húzhatják a szájukat, akik eddig is feleslegesnek tartották az amerikai verziót.

Hirdetés

A projekt élére Michael "Bombasztikus" Bay, illetve a Sokkal több mint testőr filmek direktora, Patrick Hughes kerül. Utóbbi a rendezői teendők mellett az írói feladatokat is ellátja James Beauforttal közösen. Az eredeti 2012-es film rendezője, Gareth Evans executive producerként fogja felügyelni a projektet, úgyhogy akármennyire is ágáltunk a remake ellen, ez elsőre igen ígéretesnek tűnik.

Az amerikai verzió egyébként Philadelphiában fog játszódni, ahol egy DEA-alakulat igyekszik majd egy helyi kiskirályt a saját barlangjában lebirkózni. A producerek egyelőre annyit árultak el, hogy a remake tisztelegni fog az eredeti indonéz alkotás előtt, de kellőképpen friss és újító lesz, hogy a saját talpán is megálljon.

Ezek után kíváncsian várjuk, hogy milyen színészeket sikerül megnyerni a projekthez. A 2012-es A rajtaütésben olyan mára már befutott akciószínészek bukkantak fel, mint Iko Uwais vagy Joe Taslim (a Mortal Kombat-film Sub Zerója).

Ti mely színészeket tudnátok elképzelni az amerikai változatban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.