Hirdetés

A Red írói dolgoznak a Naruto film forgatókönyvén

|

Az élőszereplős Naruto film történetét ismertebb nevek vették gondozásba, és írják újra a híres nindzsa kalandját.

Hirdetés

A hatalmas népszerűségnek örvendő Naruto franchise az évek alatt egy terjedelmes mangasorozatot, anime sorozatot, jónéhány egész estét anime filmet és videojátékokat tudhatott magáénak. Nem is csoda hát, hogy a Death Note után a híres nindzsa is megkapja saját élőszereplős filmjét.

Hirdetés

A dierktori székben Michael Gracey foglal helyet, aki az idén debütáló A legnagyobb showmant is rendezi. A forgatókönyvet Jon és Erich Hoeber párosa vette át, akiknek a Red első és második részét, a Csatahajó és a Vakító fehérség történetét is köszönhetjük. A színészek közt felbukkan majd állítólag Jason Statham is, emellett a manga írója, Masashi Kishimoto is részt vesz a munkálatokban.

Szerintetek még jól is elsülhet ez az élőszereplős Naruto film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.