Hirdetés

A Russo testvérek szerint a Bridgerton sztárja lehetne az új James Bond

|

Regé-Jean Page karizmája vitathatlan a fivérek szerint.

Hirdetés

Tegye fel a kezét, aki A Bridgerton-család előtt ismerte már Regé-Jean Page-t. Valószínűleg kevesen vannak, akiket mozgásra ösztönzött az előbbi felhívás, az viszont tény, hogy Page a Netflix kosztümös sorozata óta lépten-nyomon felbukkan nagyobb produkciókban, és egyre nagyobb névnek számít a férfi színészek között.

Hirdetés

Page nemrégiben A szürke ember megalomán CIA-főnökét alakította, ahol a rendező Russo testvéreknek volt dolga megismerkedni a személyével és munkaattitűdjével. A RadioTimes.com-nak adott interjújukban a fivéreket arról faggatták, hogy el tudnák-e képzelni Page-et James Bondként, mire egyöntetű pozitív visszajelzést adtak.

"Ő fantasztikus. Úgy értem, hogy több karizma van a kisujjában, mint amennyi más embereknek van az egész testében. Úgyhogy tudjátok, akármiben megnéznénk őt - konkrétan akár egy telefonkönyvet is felolvashatna!"

Nos, remélhetőleg azért a 007-es ügynök castingosai és készítői nem egy telefonkönyv-felolvasós filmet képzelnek el a következő fejezetként. Ti mit gondoltok Russóék meglátásáról?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.