Hirdetés

A Russo testvérek vadonatúj irányba terelnék a Star Wars-filmeket

|

Russoék ismét adtak hangot annak, hogy mennyire közel a szívükhöz a messzi-messzi galaxis.

Hirdetés

Ma már talán nem létezik ember, aki ne ismerné Joe és Anthony Russo nevét. Mondjuk nehéz is lenne nem ismerni a nevüket, hiszen a testvérpár tavaly minden idők legnagyobb bevételt termelő filmjével, egy bizonyos Bosszúállók: Végjátékkal örvendeztetett meg minket, hogy aztán egy időre visszavonuljanak a blockbusterek világából. 

Hirdetés

Ez persze nem jelenti azt, hogy azóta tétlenül telnének a mindennapjaik, hiszen saját produkciós cégük, az AGBO stúdió szárnyai alól máris olyan projektek kerültek ki, mint a Chadwick Boseman nevével fémjelzett 21 Bridges, vagy az egyelőre még bemutatásra váró Cherry című dráma Tom Holland a főszereplésével . A Russo fivérek tehát egyelőre nem unatkoznak, de ez nem jelenti azt, hogy egy szép napon Taika Waititihez hasonlóan nem fognak ők is fejest ugrani a Csillagok háborúja világába. 

Minderről a Russo Brothers Pizza Film School nevű YouTube-on futó beszélgetős műsorukban meséltek, ahol hétről hétre a legkülönbözőbb filmes témákat vesézik ki, különböző sztárvendégekkel karöltve. Természetesen a téma hol máshol is jöhetett volna szóba, ha nem épp A Birodalom visszavágot górcső alá vevő epizódban, ahol ezúttal Mark Hamill volt a sztárvendég. Joe Russo úgy fogalmazott, miszerint gyerekként hatalmas befolyást gyakorolt rájuk a Star Wars, ami nélkül lehet, hogy ma nem dolgoznának a filmiparban. 

Elképesztően tetszik az a homokozó, valamint a korszak, amiben éppen Jon Favreaunak van lehetősége játszadozni a Star Wars kapcsán. Ennek fényében mindenképp érdekes volna számomra teljesen új irányokba elvinni a történetet, vadonatúj karakterekkel, egy olyan időszakban, amit eddig még sosem volt lehetőségünk felfedezni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.