Hirdetés

BRÉKING: Taika Waititi immáron hivatalosan is Star Wars-filmet készít!

|

A nemzetközi Star Wars-napon érkezett a megerősítés.

Hirdetés

Először januárban olvashattunk róla belsős értesülésekre hivatkozva, hogy a Disney/Lucasfilm megkörnyékezte Taika Waititit egy Star Wars-film fejlesztésével, aki egyébként már tavaly csatlakozott a messzi-messzi galaxishoz, amikor megrendezte a The Mandalorian fináléját (és nem mellékesen szinkronizálta az IG-11 nevű droidot). Most, a nemzetközi Star Wars-napon megerősítették a korábbi híreszteléseket.

Hirdetés

Úgy tűnik, a stúdiónál nagyon elégedettek voltak Waititi munkájával, ugyanis a Star Wars hivatalos oldalán jelentették be, hogy nemcsak rendezi, de az 1917 társszerzőjével, Krysty Wilson-Cairnsszel  egyben írja is az egyelőre cím nélküli, mozikba szánt projektet. Az anyagilag és kritikai fogadtatásában is alulteljesítő Skywalker kora után egyelőre nagyon kevés részlet derült ki a messzi-messzi galaxis jövőjéről, de az már biztos, hogy a Thor-filmeket felrázó és a Jojo Nyusziért nemrég Oscar-díjat nyert Waititi fontos szerepet játszik benne.

Szintén megerősítést kapott az a néhány héttel ezelőtti jelentés, miszerint a már meglévőek mellé  új, élőszereplős Star Wars-sorozat készül a 13 Emmy-díjra jelölt Russian Doll vezető producere, Leslye Headland jóvoltából. A széria állítólag női szereplők köré épül, és sokak örömére nem a Skywalker-érában, hanem egy másik korszakban fog játszódni. A sorozatnak Headland egy személyben forgatókönyvírója, vezető producere és showrunnere is lesz. 

A tervezett bemutatódátum egyik projekt esetében sem derült ki, de Waititi egyhamar biztos nem fog elkezdeni Star Wars-filmet forgatni, hiszen a Next Goal Wins című valós eseményeken alapuló focis filmjének utómunkálatait követően a Thor: Love and Thundert is tető alá kell hoznia 2022-re, amikorra a következő film megjelenését is kitűzte a Lucasfilm.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.