Hirdetés

A Shang-Chi rendezője elárulta, hogy ki lenne az álomszínész a folytatásra

|

Destin Daniel Cretton válaszával valószínűleg mindenki ki tudna békülni.

Hirdetés

Miután a hónap elején hivatalosan is berendelték a Shang-Chi folytatását, elkezdődtek a találgatások, hogy majd ki térhet vissza, illetve ki csatlakozhat újonnan a második részhez. Ezeket a kérdéseket a rajongók leginkább maguk között diskurálják meg, míg a szakmabeliek akár egyenesen a film alkotóitól érdeklődnek a lehetséges irányvonalakról, mint azt a CinemaBlend is megtette, akik Destin Daniel Cretton rendezőt faggatták, kikkel tudná elképzelni az új felvonást.

"Szóval, ha valaha is sikerülne Jackie Chant megszerezni ehhez a filmhez, az egy régóta dédelgetett álom megvalósulása lenne számomra."

Hirdetés

A hongkongi színészlegenda kétségtelen, hogy hihetetlen nyomot hagyott az ázsiai, leginkább a kínai mozikultúrában, és több generáció is példaképként tekint rá. Chan azon szűk elithez tartozik, akik nemcsak hazai közegben, hanem később a nyugati filmjeivel is sikert tudott elérni, igaz az elmúlt években nem sok alkotással jelentkezett. Egy tavalyi interjúban Chan kitért arra, hogy igyekszik elkerülni, hogy önismétléses történetekben találja magát, úgyhogy alaposan megválogatja, milyen szerepekre bólint is rá.

Kérdés, hogy amennyiben a Marveltől megkeresést kapna, azt vajon előre-, vagy visszalépésnek tekintené-e? Mindenesetre valószínűleg nemcsak a kínai és amerikai, hanem mi magyar nézők is elégedettek lennénk, ha sikerülne találni egy megfelelő szerepet Chan marveles debütálásához.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.