Hirdetés

A Sherlock készítői már holnap elkezdenének dolgozni az ötödik évadon

|

Csak ne lenne annyira elfoglalt Benedict Cumberbatch és Martin Freeman.

Hirdetés

A napokban a Radio Times vendége volt a BBC közönségkedvenc sorozatának, a Sherlock egyik készítője, nevezetesen Steven Moffat. Természetesen adta magát a helyzet, hogy szóba kerüljön a modern kori Sherlock-adaptáció folytatása, melynek kapcsán Moffat a sorozat melletti elköteleződéséről adott tanúbizonyságot.

Hirdetés

Moffat a következőket árulta el: 

"Már holnap dolgoznék a Sherlockon, miért engem kérdeztek? Mark (Gatiss, a társkészítő) szintén, Sue (Vertue, producer) úgyszintén - mindhárman szívesen dolgoznánk újra együtt. Minden Benedicten (Cumberbatch) és Martinon (Freeman) múlik… Nagyon sokáig hűségesek maradtak a sorozathoz, még akkor is, amikor már a legkisebb gázsijú munka volt ez számukra. Azonban úgy hiszem, hogy ők most nem ezt szeretnék csinálni. Ami rendben van, teljesen rendben van. De ha bárki azt hiszi, hogy én gördítek akadályt a megvalósulás elé, annak magabiztosan elmondhatom, hogy már holnap elkezdenék dolgozni (az ötödik évadon), ha mindenki más is."

A négyévados Sherlock utolsó részei 2017 januárjában kerültek ki, tehát idén már öt éve annak, hogy utoljára láthattuk Cumberbatch és Freeman fantasztikus duóját Sherlockként, illetve Watsonként. Azóta a két színész meghódította Hollywoodot, ami sajnálatos módon azzal is járt, hogy nehezebben tudják magukat bepasszírozni két projekt közé, hogy közben egy újabb Sherlock évadot is összehozzanak. Ne feledjük, hiába állt csupán 3-4 epizódból egy-egy évad, a részek másfélórás hosszúsága miatt igazából egy limitált széria kereteiről beszélünk, ami sokkal több időt kíván meg. És akkor az olyan emberi igényekről, mint a pihenés vagy a minőségi időtöltés a családdal még nem is beszéltünk.

Ti örülnétek neki, ha egyszer folytatódna a BBC-s Sherlock?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.