Hirdetés

A Skull Island King Kongja lesz az eddigi legnagyobb

|

Jordan Vogt-Roberts és csapata a megszokottnál háromszor nagyobb King Kongot mutat majd be a Kong: Skull Islandben.

Hirdetés

A barcelonai CineEurope-on bemutattak egy apró ízelítőt a Kong: Skull Islandből, ahol láthatták az illetékesek Tom Hiddlestont, John Goodmant, Brie Larsont és Samuel L. Jacksont akcióban, valamint fény derült a dizájn bizonyos paramétereire is.

Hirdetés

Mivel a lassan-lassan érkező Kong: Skull Island után beígértek a közönségnek egy Godzilla vs. King Kong összecsapást is, a rajongók elkezdtek tanakodni, hogy mekkora King Kong kell mindehhez, hogy az erőviszonyok (legalább) kiegyenlítettek legyenek. És mint kiderült, Jordan Vogt-Roberts filmje az eddigi legtermetesebb King Kongot mutatja majd be a közönségnek. A direktor szerint nem 3, nem 9, hanem egy 30 méteres emberszabásúra számíthatunk.

A korábbi filmek ehhez képest csupán egy 7-9 méter magas King Konggal szolgáltak. De ez valószínűleg még mindig édes kevés a (2014-es film szerint) majd' 200 méteres Godzillához. 

Nincs kizárva, hogy az összecsapás előtt komoly átméretezés lesz a két szörny háza táján, de addig is élvezzük ki az új King Kong film szédítő magaslatait 2017 márciusában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.