Hirdetés

A Sony-nál landoltak Tarantino új filmjének jogai

|

A Weinstein-botrány miatt új kiadó után nézett a méltán híres rendező és úgy tűnik, hamar talált is egyet.

Hirdetés

Az utóbbi évek legnagyobb hollywoodi botránya volt a Weinstein-ügy, ami miatt a megannyi kultuszfilmet jegyző rendezői is elhagyta a Weinstein Company-t, és legújabb filmjének forgalmazását egy új stúdióra akarta bízni.

Hirdetés

Tarantino van akkora név, hogy bármelyik filmes stúdió szívesen látná, és végül a Sony kapta a jogokat, így ők pénzelik és forgalmazzák majd a nagy rendező kilencedik filmjét.

Tarantino új filmje az egyik Charles Manson-gyilkosságot dolgozza fel, de nem csak azt: a rendező megerősítette, hogy a film 1969-ben fog játszódni, mikor is Sharon Tate-et, Roman Polanski feleségét meggyilkolták, de nem csupán a Manson-családról szól, hanem a 69'-es év eseményeiről. A híresztelések szerint Margot Robbie-t próbálja megszerezni Tate szerepére. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.