Hirdetés

A Star Wars: Lázadók egyik gonosza is feltűnhet az Obi-Wan sorozatban

|

Újabb animációs karakter debütálhat élőszereplős formában.

Hirdetés

A napokban végre felfedte a Disney, hogy mikor tervezi útjára indítani az oly régóta várt Obi-Wan Kenobi sorozatot a Disney+-on. A rajongók pedig már tűkön ülve várják a premiert, hiszen nem csak Evan McGregor tér vissza ikonikus szerepébe, hanem Hayden Christensen is, mint Anakin Skywalker/Darth Vader. Sőt, a legújabb hírek szerint lesz még egy okuk az örömre.

Hirdetés

Még tavaly márciusban leplezték le a sorozat teljes szereplőgárdáját, akik között megtalálhattuk Rupert Friend (Hitman: A 47-es ügynök, Homeland) nevét is. Idáig nem lehetett tudni, kit alakít a történetben, most azonban úgy tűnik lehullt a lepel. A Star Wars hírekkel foglalkozó oldal, a Bespin Bulletin több forrásukra hivatkozva ugyanis azt állítja, hogy Friend nem más szerepben tűnik fel, mint a Star Wars: Lázadók animációs sorozatban megismert Nagy Inkvizítor. Hivatalos megerősítés persze még nem történt ezt illetően, de a források szerint Friend karaktere egyike lesz annak a három Inkvizítornak, akik (vélhetőleg) a történet főgonoszai lesznek. A másik kettőt egyébként elmondásuk szerint Moses Ingram és Sung Kang játssza majd.

Ahogy a megnevezése is sugallja, a Nagy Inkvizítor Darth Vader Inkvizítorainak, egy fénykardot forgató elit alakulatnak a vezetője, akiknek feladata a megmaradt Jedik levadászása és megölése, akiknek sikerült megszökniük a 66-os parancs elől a Galaktikus Köztársaság bukása során. A Nagy Inkvizítort a Lázadók első évadának fináléjában érte a halálát a túlélő jedi padawan Kanan Jarrus elleni csatában. 

A sorozat tehát idén május 25-én érkezik a Disney+ streamingszolgáltatóra. Fontosabb szerepben az említettek mellett feltűnik még Joel Edgerton és Bonnie Piesse (Owen bácsi és Beru néni), Kumail Nanjiani, Indira Varma, O'Shea Jackson Jr., Simone Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine és Rory Ross.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.