Hirdetés

A Szállító rendezője menti meg a Halálos Iramban 10-et

|

Justin Lin dobbantása után a Universal Pictures gyorsan talált helyettesítőt a következő Halálos iramban filmhez.

Hirdetés

Pár napja számoltunk be róla, hogy nem sokkal a Halálos iramban 10 forgatásának megkezdése után annak rendezője, Justin Lin kiszállt a projekt rendezői székéből (csupán producerként maradt) kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva. A munkálatok szüneteltetése a becslések szerint naponta 600 ezer -1 millió dollár közötti összegbe fájt a Universal Pictures-nek, ráadásul a színészi gárda sem ér rá a végtelenségig várakozni (Charlize Theron, Jason Momoa, Brie Larson és a többiek is be vannak táblázva), így a producereknek mielőbb új embert kellett keresniük Lin helyére. 

Hirdetés

Most a Variety szállította a hírt, hogy meg is találták azt az embert a Halálos iramban 10, avagy Fast X élére, aki ilyen körülmények között is el tudja készíteni azt: a befutó Louis Leterrier lett, akit Hollywood egyik tisztes iparosaként tartanak számon. Leterrier készítette például A hihetetlen Hulkot, a Titánok harcát, a Szemfényvesztőket és az első két Szállító filmet is, legutóbb A Sötét Kristály - Az ellenállás kora és a Lupin sorozatokon dolgozott a Netflix számára. Állítólag Leterrier volt a Universal elsődleges jelöltje és számos más lehetséges filmest legyőzött. A honlap úgy tudja, hogy az új rendező megtalálásával jelenleg az új gyártási ütemtervet dolgozzák ki. 

Ha minden a terv szerint halad, akkor akkor a következő Halálos iramban filmet 2023 májusában láthatják majd a rajongók a mozikban Vin Diesel mellett olyan arcokkal, mint Jason Momoa, Charlize Theron, Brie Larson, Michelle Rodriguez, Nathalie Emmanuel, Daniela Melchior, Sung Kang, Tyrese Gibson és Ludacris. Ti örültök annak, hogy Leterrier váltja Lint?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.