Hirdetés

Bajban a Család? Justin Lin máris dobbantott a Halálos iramban 10 és 11 éléről

|

Justin Lin kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva hagyja ott a projektet.

Hirdetés

Eddig úgy tűnt, hogy a lehető legjobban alakulnak a dolgok a Halálos iramban franchise duplarészes záróakkordja körül: Brie Larson és Jason Momoa újoncokként, míg Charlize Theron visszatérőként csatlakozott a projekthez, aminek néhány napja elkezdődött a forgatása is. Most azonban hidegzuhanyként érhette a rajongókat a hír, hogy Justin Lin alig öt nappal a forgatás kezdete után bejelentette, hogy távozik a rendezői székből.

Hirdetés

Lin a következőkkel magyarázta a dolgot: 

"A Universal támogatásával hoztam meg a nehéz döntést, hogy visszalépjek a Halálos iramban 10 rendezésétől, azonban producerként továbbra is a projekt részese leszek. Tíz év és öt film során a legjobb színészekkel, a legjobb kaszkadőrökkel dolgozhattunk együtt, és a legjobb autóüldözéseket forgathattuk le. Személyes szempontból, ázsiai bevándorlók gyermekeként büszke vagyok arra, hogy a filmtörténelem egyik legváltozatosabb franchise-át építettük fel. Örökké hálás leszek a csodálatos stábnak és a stúdiónak a támogatásért, és hogy befogadtak a Halálos iramban családjába."

Lin kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva dobbant a projekt éléről, ami után főhet egy kicsit a Universal feje, főleg, ha tartani akarják a jelenlegi premierdátumokat. Persze attól nem kell félni, hogy sokáig rendező nélkül maradna a projekt, hiszen csak a franchise korábbi rendezői közül is több lehetőség van F. Gary Gray, Rob Cohen vagy David Leitch személyében. A franchise arca, Vin Diesel korábban Shane Blackkel is szeretett volna együtt dolgozni, de a színész révén akár Dave Wilson (Bloodshot) vagy D.J. Caruso (XXX: Újra akcióban) is befutó lehet. A végső döntés a Universalé lesz.

Lin még a Tokiói hajszánál ült először a franchise rendezői székébe, majd az azt követő három filmet is ő jegyezte. Végül kisebb szünet után visszatért a kilencedik rész rendezőjeként, ami után a stúdió és a stáb részéről egyértelmű volt, hogy őt illesse meg a franchise hattyúdalának lebonyolítása. Azonban Lin víziója és a többieké ezek szerint merőben eltért egymástól. Talán évek múltán fény derülhet arra, hogy mégis min csúszott el a közös munka.

Ti mit szóltok Lin távozásához?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.