Hirdetés

A The Acolyte készítője örül, hogy nem kell a Skywalkerekkel foglalkoznia

|

Leslye Headland örvend annak, hogy egy eddig be nem mutatott korszakot mesélhet el a messzi-messzi galaxisból.

Hirdetés

A Star Wars franchise már sokaknak szerzett örömöt, de mint minden nagyobb volumenű filmes univerzum, ennek a rajongótábornak is megvan a maga árnyoldala. A kritikus, és néha fenyegetésbe torkolló tömeg már rendezőket és színészeket mérgezett meg a hozzáállásával, és ezt ember legyen a talpán, aki helyén tudja kezelni.

Hirdetés

Valószínűleg sokat javít majd a fennálló helyzeten, ha már nem a Skywalker-família körül zajlanak az események, hanem teljesen új korszakok és helyszínek kerülnek bemutatásra. Az első ilyen próbálkozás a The Acolyte címen érkező széria lesz, mely 100 évvel fog a Baljós árnyak előtt játszódni, tehát teljesen új karakterekkel dolgozhat. Ennek pedig Leslye Headland, a széria készítője roppant mód örül, mint azt kifejtette a Vanity Fairnek.

"Nagy nyomást érzek, de egyben fura mód egy nagy adag szabadságot is, mivel nem a megszokott karakterekkel kell dolgoznom, ami sokkal ijesztőbb lenne. Ezt konkrétan úgy értem, hogy nem tudnátok eleget fizetni azért, hogy Luke Skywalker idővonalán dolgozzak. Úgy lennék vele, hogy nem, köszönöm. Ez egyszerűen túl intenzív lenne. Túl nagy feszültség alakult ki eme karakterek körül. Közben úgy gondolom, hogy egy olyan idővonalon játszódó történetet mesélek el, amiről nem sok mindent tudunk. Ragadjunk itt le egy kis időre, és nézzük meg, hogy néz ki a Star Wars, amikor a jófiúk irányítanak. Mi történik ekkor? Tudjuk, hogy ez végül mit eredményez, úgyhogy fedezzük fel az oda vezető utat is."

Korábban Headland már beharangozta, hogy teljesen új egyenruhában fognak megjelenni a Jedik a sorozatában, ami csak egy lesz a sok változtatás közül az eddigi ábrázolásmódokhoz képest. A fenti nyilatkozat alapján pedig ismételten megerősítésre került, hogy egy teljesen más korszakot és egy teljesen más mentalitást próbál majd megragadni a széria. Remélhetőleg sikerrel.

Ti mit szóltok, hogy végre Skywalkerektől mentes Star Wars kontent érkezik?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.