Hirdetés

A The Batman szinopszisa egy minden korábbinál brutálisabb denevérembert ígér

|

Batmannek eme inkarnációjával, bizony nem szívesen futnánk össze egy sötét sikátorban.

Hirdetés

Már a The Batman tavaly napvilágot látott legelső előzetese óta nyilvánvaló volt, hogy a Matt Reeves-féle, még bűnüldöző karrierje elején járó denevérember bizony nem moralizálgat túl sokat azon, hogy milyen eszközöket vessen be a céljai elérésének érdekében. A néhány hete a DC Fandome-on debütált vadonatúj kedvcsinálóban ugyan a Robert Pattinson által életre keltett álarcos bosszúálló mentális állapota, valamint a történet néhány fontosabb aspektusa is előkerült, amit a nemrég a Warner által kiadott hivatalos szinopszis is igyekszik némileg tovább árnyalni.

Hirdetés

Így hangzik:

"A The Batman egy a határokat feszegető akció-thriller, melyben Batman korai éveibe nyerünk betekintést, amint igyekszik megtalálni a kényes egyensúlyt fékezhetetlen haragja és a becsületesség oly vékony határa közt, miközben egy a Gothamet rettegésben tartó nyugtalanító rejtély darabkáit próbálja összerakni. Robert Pattinson alakításában egy nyers, intenzív, kiábrándult, és nem utolsósorban elkeseredett önbíráskodóként lefestett Batmant láthatunk majd, aki rájön, hogy az őt szép lassan felemésztő haragja semmivel sem teszi jobbá annál a könyörtelen sorozatgyilkosnál, akit próbál levadászni."

Pattinson a The Batman-ben nyújtott elképesztő színészi játékát egyébként a Gordon felügyelőt játszó Jeffrey Wright sem győzte dícsérni, míg a Bruce Wayne hűséges komornyikját, Alfredot alakító Andy Serkis egy igazán különleges alkotásként írta le a Matt Reeves által megálmodott, minden korábbinál sötétebbnek ígérkező Batman mozit. 

A The Batman 2022. március 4-én mutatkozik be a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.