Hirdetés

A The Boys A-Trainje videoklippel hangol a harmadik évadra

|

Jessie T. Usher villámgyors karaktere mutatja meg, mi is a baj a mai zeneiparral.

Hirdetés

A The Boyst sok mindenért lehet szeretni - mi ugye egyenesen imádjuk az első és második évados kritikáink alapján - de talán a legüdítőbb húzása, hogy 2020-ban és 2021-ben is mer görbe tükröt mutatni megannyi túltolt és már végletekbe hajló trendnek, amikor sok helyen máshol a politikailag korrektség jegyében inkább meghunyászkodnak a döntéshozók, csak ne legyen botrány.

Hirdetés

A második évadban gyönyörűen parodizálták ki a "women powert", azaz a női karakterek és princípiumok erőszakos előtérbe helyezését, melyet leginkább a Bosszúállók: Végjátékban tapasztalhattunk meg. Még nem tudni, hogy a soron következő harmadik évad mely témákat fog ismételten kifordítani, de hogy legyen a premierig min csámcsogni, a sorozat ügyeletes villámgyors szuperhőse, A-Train (Jessie T. Usher) egy vadonatúj videoklippel kedveskedett a rajongói számára. Ahogy sejthetitek, az egész alkotás dupla adag szatíramázba lett belemártva.

A-Train klipje egyértelműen azt a trendet parodizálja ki, amikor egyes alkotók megelégszenek csupán a saját jelenlétükkel a különböző performanszokban, azon felül pedig semmi extrát nem nyújtanak, hiszen tudják, hogy a pénz úgyis áramlani fog. Az angolban jártasabb nézők pedig a dalszöveg teljes bugyutaságára is figyelmesek lehetnek - hogy egymás jelentésétől teljesen eltérő szavakat egymás mellé pakolnak a rímek érdekében az egy olyan sajnálatos jelenség, ami a valódi zeneipart is sújtja. Ennek megkoronázása A-Train klipjében nem más, mint a refrén: "I think I should stand and fight/then disappear into the night", azaz valami olyasmi, hogy "Úgy hiszem, hogy ki kellene állni és harcolni, majd az éjszakában eltűnni". Nem túl hősies hozzáállás, szó se róla.

Ti várjátok már a The Boys harmadik évadát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.