Hirdetés

A The Boys harmadik évadában Jeffrey Dean Morgan is szerepet kaphat

|

A The Walking Deadből igazolhat új színészt a szuperhőssorozat.

Hirdetés

Habár minden arra mutat, hogy a The Walking Dead Neganja, Jeffrey Dean Morgan végül mégsem bújhat ismét Thomas Wayne szerepébe a készülő Flashpointban, cserébe azonban fennáll a lehetősége, hogy csatlakozzon a szuperhősök sötét oldalát kendőzetlen tálalásban bemutató The Boys nevű sikersorozathoz. Ki tudnánk békülni ezzel!

Hirdetés

A színész már az első évad megjelenésekor is jelezte Twitteren, hogy nagyon szívesen csatlakozna a szériához, és ugyan az Amazon Prime már akkor megrendelte a második évadot, egyelőre abban még nem valószínű, hogy találkozunk vele. Ugyanakkor legnagyobb szerencsénkre a The Boys showrunnere, Erik Kripke már dolgozott Morgannel az Odaáton, akit ezáltal nem is kellett győzködni, hogy nyitott legyen az elképzelésre: egy friss interjúja alapján a Colliderrel már elindultak a beszélgetések ezzel kapcsolatban.

Volna itt egy szerep, amiről sokat beszélgetünk vele. De persze össze kell hangolnunk a dolgokat, hiszen, mint tudod, neki van egy másik otthona is a The Walking Dead képében. De már beszélgetünk egy esetleges szerepről, és még az is meglehet, hogy volt szó egy potenciális másikról is. (...) Természetesen még semmiben sem állapodtunk meg, de a nyitottság megvan, és erről beszélünk állandóan.

Addig is a showrunner leszögezte, hogy a The Boys soron következő második felvonása még őrültebb és intenzívebb élmény lesz az elsőnél, amiről az eddig látottak alapján megállapítható, hogy a hangvételből sem fog visszavenni. Egyébként már annyira sokat sem kell rá várnunk, a széria ugyanis kereken két hónap múlva, szeptember 4-én tér vissza. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.