Hirdetés

A The Boys showrunnere szerint ezekre a szuperhősökre a jövőben is számíthatunk

|

A harmadik évad eseményei ellenére nem kell mindenkitől végleg elbúcsúzni.

Hirdetés

Véget ért a The Boys harmadik, talán legjobb évada az Amazon Prime-on, úgyhogy a rajongóknak most legalább jövő év második feléig kell várniuk a folytatásra. Az évadzáró eseményei pedig rögtön beindították a nézők fantáziáját, akik igyekeznek kitalálni, merre indulhat tovább a széria, és kik lehetnek a visszatérők a folytatásra. Értelemszerűen SPOILERekkel folytatódik a cikk, úgyhogy aki még nem látta volna a friss szezont, az ne olvasson tovább.

Hirdetés

A 24. epizódban elbúcsúztunk Black Noirtól, akinek Homelander nemes egyszerűséggel kitépte a beleit. Továbbá úgy tűnt, hogy Queen Maeve (Dominique McElligott) történetszála is pozitív véget kapott, főként a képregényfolyamhoz képest, amiben Homelander vele is végzett. Eric Kripke, a széria showrunnere azonban annyit elárult a napokban, hogy a sorozat nem fog úgy befejeződni, hogy ne látnánk Maeve-et újra.

Bár elsőre talán mindenki a legrosszabbra gondol, miszerint Homelander végül felkutatja és kivégzi Maeve-et, szerencsére arra is van esély, hogy a széria végén egy megemlékezés során bukkan fel a tömegben. Tekintve, hogy egyszer már megúszta a képregénybeli sorsát, igazi kegyetlenség lenne Kripkéék részéről, ha végül Homelander mégis végezne vele.

Ami az eredeti Black Noirt illeti, tőle kénytelenek leszünk örökre elbúcsúzni. Ugyanakkor mivel egy testét teljesen elfedő maskarában flangáló néma hősről van szó, maga a jelmezes figura visszatérhet, amit szintén Kripke erősített meg az Entertainment Weeklynek.

"Nem most láttuk utoljára Black Noirt, a hőst, ez biztos. Csupán arról van szó, hogy aki a harmadik évadban a jelmezben volt, eltávozott. Viszont Nathan (Mitchell, a színész) egy nagyon érdekes és vicces karaktert fog alakítani, aki a következő évadban felveszi a jelmezt."

A The Boys negyedik évadának forgatása augusztusban veszi kezdetét, így ha minden jól halad, akkor 2023 második felében folytatódhat a történet.

Nektek, hogy tetszett a harmadik évad?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.