Hirdetés

Hamarosan már forgatják is a The Boys 4. évadát

|

Karl Urban osztott meg jó híreket a Fiúkról.

Hirdetés

Miközben a The Boys harmadik évada a fináléjára készül, addig a háttérben nem áll meg az élet a sorozat jövőjét illetően főként azután, hogy még június közepén az új szezon rajtját követően berendelték a következő felvonást az Amazonnál. Azt viszont nem gondoltuk volna, hogy a negyedik évad munkálatainak már idén nyáron nekiállhatnak. 

Hirdetés

Márpedig Karl Urban ezt kotyogta el a Collidernek:

"Igen, azt hiszem augusztus 22-én kezdünk, amivel elrajtol a negyedik évad. Szóval visszatérek, és Butchert is visszakapom (az életembe), és alig várom. Ez egy nagyon vicces csapat. Mindannyian keményen dolgozunk és játszunk, és nem győzöm kivárni, hogy merre viszik el ezeket a karaktereket onnan, ahol hagyjuk őket a szezon végeztével."

Urban megerősítése jó hír a sorozat rajongóinak. Míg az első két évad között csupán egy évet kellett várni, addig a harmadikra már majdnem két esztendőt, amely várakozási időt a készítők a Diabolical című antológia sorozattal próbálták enyhíteni. Ám az augusztusi forgatás ismét egy rövidebb átmeneti időszakról tanúskodik, úgyhogy várhatóan 2023-ban is elmélyülhetünk a szuperhősök mocskos világában.

Ti várjátok már a harmadik évad fináléját?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.