Hirdetés

A The Last of Us sorozat írója eleinte rettegett a rajongók visszajelzéseitől

|

Az író pontosan tudja, mekkora felelősség nyomja a vállát.

Hirdetés

Nincs könnyű dolga annak, aki minden idők egyik legmeghatározóbb videojátékát, a 2013-ban megjelent The Last of Us-t szeretné adaptálni. A projekt szerencsére jó kezekben van, ugyanis az eredeti játékot író Neil Druckmann mellett a Csernobilt jegyző Craig Mazin is a fedélzeten van az HBO jelenleg is forgatás alatt álló adaptációjában, aki nemrégiben a Scriptnotes című podcastben mesélt arról, hogy eleinte mekkora nyomás nehezedett rá a néha egészen kegyetlen internetes visszajelzésektől való félelem hatására. 

Hirdetés

Mazin a következőket nyilatkozta:

"A The Last of Us-t viszem képernyőre. A videojátékos közösség pedig sosem szégyenlős, ha a véleményüket kell kifejezni valamivel kapcsolatban. Egyenlő mértékben képesek a gyűlöletre és a szeretetre egyaránt, de legalább ugyanennyien tojnak az egészre. A szeretettel teli oldal viszont egészen csodálatos. Így amikor Neil Druckmannel leültünk beszélni az adaptációról, volt bennem némi félelem azzal kapcsolatban, hogy micsoda harag és megbélyegzés várhat rám. Hiszen akármit is csinálsz, természetesen mindig lesznek olyanok, akiknek az nem fog tetszeni. Igyekszel mindent a lehető legjobb tudásod szerint megtenni, de ezalatt nem törődhetsz azzal, hogy épp mit gondol rólad az internet. Az egyetlen és egyben legfontosabb dolog, amire ilyenkor koncentrálnod kell az az, amin épp dolgozol, ha pedig így teszel, az emberek imádni fogják a végeredményt. Szóval meg kell tenned, amitől a legjobban félsz. Egyszerűen nem hagyhatod, hogy az internet nyerjen." 

Mazin szavai alapján tehát jól kivehető, hogy rendkívül komolyan veszi az Ellie és Joel utazásán való munkát, amire nem is lehetne tökéletesebb példát találni, mint a sorozat nemrég közzétett első hivatalos fotóját, ami szinte megszólalásig úgy néz ki, mintha csak magából a játékból származna. Az egyelőre premier dátumra váró széria főszerepeiben többek közt megtaláljuk Pedro Pascalt (Joel), Bella Ramsay-t (Ellie), valamint Gabriel Lunát, aki Joel testvérét, Tommy-t kelti majd életre.    

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.