Hirdetés

Megkaptuk az első képet az HBO The Last of Us sorozatából

|

El tudjátok dönteni, hogy a sorozatot vagy a játékot látjuk?

Hirdetés

A gamer közösség berkein belül hatalmas izgatottságot váltott ki a hír az elmúlt időszakból, amikor bejelentették, hogy az HBO fogja sorozatként adaptálni a híres The Last of Us című PlayStation-exkluzív videojátékot. Azóta hírt adtunk arról is, hogy megtalálták a főszereplőket Pedro Pascal (Joel), valamint Bella Ramsey (Ellie) személyében.

Hirdetés

Miután a forgatás kezdetét vette, már csak idő kérdése volt, hogy konkrét képeket vagy videós kedvcsinálókat kapjunk, és végül a producerként közreműködő Naughty Dog, a játék fejlesztőinek Twittere által előbbit meg is kaptuk. A képen hátulról láthatjuk Joelt és Ellie-t egy olyan plánból, ami a játékosok számára ismerős lehet. Ez egy tökéletes példája az egyszerű, de nagyszerű megoldásoknak, mely talán laikusok számára semmitmondónak tűnhet, ám a The Last of Usból ismert kontextus miatt mégis sok emléket és élményt nyújt a rajongóknak.

Ti várjátok már az HBO adaptációját?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.