Hirdetés

A Tőrbe ejtve 2 több lesz egyszerű folytatásnál

|

Rian Johnson mindent új alapokra kíván helyezni és csupán Benoit Blanc köszön vissza ismerősként.

Hirdetés

Hamar közönségkedvenc filmmé nőtte ki magát az Agatha Christie regényeit idéző Tőrbe ejtve, amelynek csavaros történetéből és sztárokkal telepakolt stábjából még többet szeretnénk kapni. Utóbbitól, nem túl meglepő módon sajnos búcsúznunk kell, ugyanis Rian Johnson író-rendező egy teljesen új és egyedülálló bűnügyet kíván feltérképezni. Teljesen azért mégsem a nulláról fogunk indulni, hiszen Daniel Craig visszatér Benoit Blanc szerepében.

Hirdetés

A folytatás bejelentése óta most először beszélt Johnson részletesebben a filmről. Noha a rendező egyelőre még szűkszavúan fogalmazott, annyit azért leszögezett, hogy semmiképpen sem érdemes Tőrbe ejtve 2-ként gondolni a filmre.

"Éppen egy következő Tőrbe ejtve forgatókönyvén dolgozom. Eléggé abszurd, mert az első film ötletén 10 éven keresztül ültem. Most teljesen tiszta lappal indítok. Nem egészen egy Tőrbe ejtve folytatásról van szó. Ideje lenne kitalálnom egy címet, hogy ne kelljen Tőrbe ejtve folytatásnak neveznem, hiszen csak Daniel Craig tér vissza a detektív szerepében és rajta kívül teljesen más lesz a színészi stáb."

Reméljük, hogy most rövidebb idő is elég lesz Johnsonnak ahhoz, hogy hasonlóan színvonalas alkotást tegyen le az asztalra, mint amilyen a Tőrbe ejtve volt. Ha másra nem is, arra mindenképpen kapóra jött ez a forgatásmentes utóbbi pár hónap, hogy legyen ideje agyalnia Benoit Blanc következő ügyén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.