Hirdetés

A Tőrbe ejtve keveredik A Gyűrűk Ura filmekkel a Warner legújabb projektjében

|

A The Executionerben Jason Momoa játszhat egy mágikus gyilkosságot felderítő detektívet.

Hirdetés

A Warner Bros úgy döntött, hogy lát még fantáziát a detektív történetekben. Ez esetben a fantázia azonban szó szerint értendő. A Deadline értesülései szerint egy igen kiélezett licitháború után a stúdiónál landoltak a The Executioner című projekt megfilmesítési jogai, melyet nemes egyszerűséggel úgy írtak le, amiben a Tőrbe ejtve keveredik A Gyűrűk Urával.

Hirdetés

Ha önmagában ez a koncepció mix nem lenne elég az érdeklődésünk felkeltésére, a projekt még megtoldotta annyival az izgalmi faktort, hogy megnyerte Jason Momoát a főszerepre. Sajnos további részletek, pontosítások nem láttak napvilágot, így egyelőre nincs konkrétum arról, hogy a detektív és a fantasy zsáner mégis milyen formában fog keveredni egymással.

A The Executioner forgatókönyvét Kaz és Ryan Firpo jegyzik, akik korábban az Örökkévalókon dolgoztak, míg az executive producerek között a DC-filmeket - többek közt az Aquamant is - felügyelő Peter Safran, valamint Jesse Ehrman neveit is megtaláljuk.

Ti milyen formában tudnátok elképzelni ezt a különös, de rendkívül izgalmas koncepciót?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.