Hirdetés

A Trollok rendezője dirigálja majd a Lego-kaland 2-t

|

Mike Mitchell animációs munkássága hagy némi kívánnivalót maga után, de talán a LEGO-film hozza meg neki az áttörést.

Hirdetés

Ugyan a legközelebb moziba kerülő LEGO film a Lego Batman - A film lesz, a Lego-kaland projekt sem áll le, sőt, éppen most szerzett magának egy új rendezőt Mike Mitchell személyében.

Hirdetés

Még 2015 februárjában szóltak arról a hírek, hogy Rob Schrab (The Mindy project, Balfékek) kapja meg a rendezői széket, akinek ez lett volna a filmdebütálása, de ő aztán később visszaadta a lehetőséget. Így került előtérbe Mike Mitchell, a Trollok, az Alvin és a mókusok 3. és a Shrek a vége, fuss el véle direktora.

Enyhén szólva sem nevezhetjük Mitchell eddigi műveit modern klasszikusoknak, de a Lego-kalandnak nem is ez, hanem inkább az írói szekciója lesz a titkos fegyvere. Phil Lord és Chris Miller, az előző rész írói és rendezői ismét részt vesznek majd a munkálatokban, és hozzájuk csapódik Raphael Bob-Waksberg is, aki a BoJack Horseman alkotója.

Egyelőre úgy néz ki, hogy 2019 februárjában mutatják majd be a mozikban, de ez még változhat. Ami bizonyos, hogy a Lego Batman - A film jövő héten érkezik hazánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.