Hirdetés

A Turner bemutatta a Toonixot az EMEA-országokban - Virtuális világ, csak gyerekeknek!

|

A Cartoon Network csatorna tulajdonosa, a Turner Broadcasting Toonix elnevezéssel vadonatúj virtuális világot hozott létre a gyerekek számára.

Hirdetés

A http://www.cartoonnetwork.hu/show/toonix oldalon található alkalmazás szlogenje: ‘Légy, aki lenni akarsz!’ A gyerekek itt elkészíthetik egyénre szabott, saját avatarjukat, és életre kelthetik azt az igényesen kivitelezett, mozgalmas, új játék környezetben. A Toonix Európában az Egyesült Királyságban debütált sikerrel, azóta a készítő Atticmedia jóvoltából EMEA-szerte játszhatnak vele a gyerekek. Anélkül, hogy a cég reklámozta volna, az alkalmazás az indulását követően 250 000 regisztrált felhasználót számlált.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.