Hirdetés

A Turner bemutatta a Toonixot az EMEA-országokban - Virtuális világ, csak gyerekeknek!

|

A Cartoon Network csatorna tulajdonosa, a Turner Broadcasting Toonix elnevezéssel vadonatúj virtuális világot hozott létre a gyerekek számára.

Hirdetés


A 7-11 éveseknek szánt Toonix bármely regisztrált felhasználó számára díjmentesen elérhető. A gyerekek nemcsak az avatar megalkotásában kapnak szabad kezet, de saját ízlésüknek megfelelő szobát, személyre szabott játékokat és célokat is választhatnak, amelyek elérésével úgynevezett XP-ket és érméket gyűjthetnek, ezekért virtuális ajándékokat vagy további szintekre való hozzáférést kaphatnak. Ezen kívül online beszélgethetnek barátaikkal, küldhetnek nekik kedves üzeneteket vagy matricákat.

Az alkalmazás EMEA-szintű bevezetését televíziós és online reklámkampány kíséri majd. A Toonix World számtalan szponzorációs és integrált hirdetési lehetőséget kínál, úgymint a virtuális ajándékok, online üzletek, poszterek és kuponok. A Turner licensing és merchandising tevékenységet is köt az első, kizárólag digitális platformon élő termékéhez. A médiatulajdonos már meg is bízta a Master Toy EMEA-területi gyártóját, a Wow! Stuff-ot a gyártással.

A Toonix a továbbiakban három különböző célra fejlesztett részből fog állni: a MyWorld-ből, Games World-ből és a Shopping World-ből, illetve egy úgynevezett Training World-ből, amely segít a gyerekeknek eligazodni a Toonix világában.

Louise Okafor, a Turner Broadcasting, EMEA szórakoztató digitális részlegének az igazgatója így nyilatkozott : “A Toonix teljesen interaktív élményt jelent a gyerekeknek, amely az alkotásra és a közösségépítésre helyezi a hangsúlyt, mindezt biztonságos és szórakoztató virtuális környezetben. Tudjuk, hogy a gyerekek élnek-halnak az egyéniségüket tükröző, saját készítésű dolgokért, itt valóban kiélhetik a kreativitásukat.”  /Turner/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.