Hirdetés

A vártnál előbb két nagy idei blockbusterrel bővül az HBO GO kínálata

|

Az igazi Mortal Kombat: Godzilla Kong ellen.

Hirdetés

A Warner Bros. stúdió idén minden mozifilmjét hibrid forgalmazási móddal jelentette meg, azaz a mozibemutató napján egyúttal az HBO Maxen is elérhetővé vált az adott alkotás, ráadásul mindenféle extra költség nélkül. Az ilyen premierek közé tartozott még az év első feléből az óriás szörnyeket egymásnak ugrasztó Godzilla Kong ellen, valamint a Mortal Kombat legújabb feldolgozása - számunkra jó hír, hogy a december beköszöntével mindkét film elérhetővé válik az HBO GO kínálatában is.

Hirdetés

A szolgáltató hivatalos közleménye szerint mindkét film a vártnál előbb lesz megtekinthető mind az HBO GO előfizetői, mind pedig az HBO nézői számára. A két blockbuster magyar felirattal és szinkronnal is december 3-án debütál az HBO GO-n, illetve december folyamán az HBO csatornáin is - a tévés premier a Godzilla Kong esetében már december 5-én, míg a Mortal Kombatnál december 26-án esedékes.

Ti melyik filmet fogjátok megnézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.