Hirdetés

Jeff Bridges Liam Neeson nyomdokaiba ered a The Old Manben

|

Az FX új sorozata a rákból felépült színész első szerepe lesz két év után.

Hirdetés

Liam Neesonnek hála egyre több korosodó színész dönt úgy, hogy 50 év felett kipróbálja magát az akciófilmek műfajában. Ez viszonylag jól sült el például a Senki esetében, amiben Bob Odenkirk zúzta szét az ellenségeit, most pedig Jeff Bridges próbálkozik meg hasonlóval a The Old Manen keresztül, melyhez most előzetes is dukál.

Hirdetés

Neeson mellett a két kutya révén a John Wick franchise is megidéződhet számunkra, ám a tágabb kereteinek hála felsejlik a sorozatnak egy olyan drámai vonala is a trailerből, amit a szűkebb játékidő miatt eddig nem láthattunk sem a John Wick-filmekben, sem a Senkiben. A történet szerint Bridges egy egykori CIA ügynököt alakít, aki kénytelen lesz ismét a múlt eszközeihez folyamodni, miután egy bérgyilkos célkeresztjében találja magát.

Bridgest még 2020-ban diagnosztizálták rákkal, majd 2021 szeptemberében jelentette be, hogy legyőzte a betegséget. Ez lesz a színész első szerepe a kezelések kezdete óta, és úgy tűnik, hogy testileg jobb formában is van, mint valaha. A The Old Man június 16-án rajtol el az FX csatornán, ami a Hulu streamingplatformon is elérhető lesz.

Titeket is kíváncsivá tett a The Old Man?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.