Hirdetés

Bankot robbantott a mozikban A Viszkis

|

Alig pár napja mutatták be a hazai mozik Antal Nimród legújabb alkotását, máris az év egyik legnagyobb magyar filmes nyitányát érte el.

Hirdetés

Antal Nimród (Kontroll) legújabb mozifilmje az ezredforduló előtt, az 1990-es években hírhedté vált magyar bankrablóról, Ambrus Attiláról szól, akit a köznyelv a mai napig a Viszkis rablóként emleget.

Hirdetés

A Viszkis címet viselő film november 23-án került a magyar mozikba és alig négy nap alatt több mint 65 ezer ember ült be megnézni Antal Nimról legújabb rendezését. Ez a kezdés több mint ígéretes, hiszen az év legnagyobb hazai mozis sikerét elérő, amerikai filmeket is maga mögé utasító Kincsem (jelenleg 452 ezer nézőnél tart), és a Pappa Pia sem nyitott ilyen erősen.

A Viszkis pedig nem csak a nézők, hanem szerintünk is remek lett, és nem csak nézettségét, hanem minőségét tekintve is újabb mérföldköve lehet a magyar filmkészítésnek. A Viszkis egyik főszereplőjével, a több magyar sorozatból is ismert Klem Viktorral nemrég interjúztunk, ide kattintva olvashatjátok a beszélgetésünket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.